MIDTSOMMERMAT
Sommersolverv får vi på mandag, 05:31, Sankthansaften er på onsdag , Jonsok på torsdag og svensk Midtsommer starter på fredag. Det er mange festdager og munner som skal mettes. Stikk innom Maschmanns så hjelper vi deg med maten til midtsommerfesten. Denne uken er det skoleavslutning og tradisjonen tro, CRONUT FESTIVAL.  Syndere i sommersol og alle dere andre, ta gjerne turen innom Bakeriet og smak på verdens mest syndefulle bakverk. Vi har 12 syndige smaker på menyen.
ÅPNINGSTIDER PÅ MASCHMANNS
MIDTSOMMER GRILLING
Midtsommer er grilling og kos utendørs med små griller og bål som varmekilde. Markedet anbefaler Yakitori kylling, lammekebab, begge på spidd. De trenger kun en kort varmebehandling før servering. Iberico secreto, spanjolenes hemmelighet fungerer også utmerket. Maschmanns biffer og burgere hører også med til midtsommerfesten.
INSPIRASJON: HVA MED EN JAPANSK TOUCH PÅ GRILLINGEN
IMPONER MED GRILLET PIGGVAR
SERVERT PÅ ITALIENSK VIS
Lag din egen «color food festival» med piggvar på grillen. Bruk fiskefilét eller hel flatfisk, i dette tilfellet brukte Maschmanns kokker hel piggvar, en av våre aller beste fisker. Oppskriften er enkel. Du renser fisken, skjærer bort gjeller, salter og peprer og dynker over litt av en god ekstra jomfru olivenolje. Legg fisken over på et stekefat som tåler direkte varme fra grillen. Grill fisken under lokk eller i ovn sammen med tomat, sitron, forkokte poteter og urter i 20 minutter.
OPPSKRIFT: PIGGVAR PÅ GRILLEN KAN FORT BLI DIN NYE FAVORITT
VERTINNEGAVE: BOBLER FRA BÆRUM OG DELIKATESSELAKRIS FRA KØBEN
Smakfulle gaver til vertinnen. Vi hjelper deg med å finne den kombinasjonen som passer. Hva med noe sommerlig som vist på bildet over. Herlige Eplefryd fra Bærum med Passion Lakris fra København.
VERTINNEGAVENE DU GJERNE VILLE BEHOLDT SELV
SLIK LYKKES DU MED ITALIENSK PIZZA 
Det siste året er det å lage "autentisk" italiensk pizza blitt en liten trend. Mange har skaffet seg egen pizzaovn, lekt med høye temperaturer, spesielle melsorter og hevetider. Gramvekter, pizzaspader og IR- målere er "må ha" greier for de mest ihuga. Maschmanns pizzabakere fokuserer på det helt enkle når de lager pizza. 
MASCHMANNS PIZZABAKERE DELER SINE TRE BESTE TIPS OG LITT TIL
MailMojo