DET BESTE ET MENNESKE KAN GJØRE
Munnbindet er fjernet, brillene dugger likevel. Det kan være tegn på at du er ute av fokus og lider av livsmatthet ifølge en artikkel i Aftenposten. Livsmatthet er en følelse av tomhet. Noe skurrer, du føler deg sliten og hangler gjennom dagen. I ukens nyhetsbrev gir deg noen gode tips både for den livsglade og livsmatte. Det handler om å finne gleden i det helt enkle, logge av digitalt og gi seg hen. God medisin kan være å lese en god bok, bake surdeigsbrød eller gå tur med øynene åpne og ørene fri. 
5 TIPS: DETTE FØRER TIL BEDRE HUMØR OG REN MATGLEDE
ANTIPASTI - HELT ENKELT
Delikatessekjøtt, ost, oliven og sprø kjeks. Rene smaksgleder fra Italia. Du finner godsakene i delikatessedisken på Maschmanns.  Plukk med deg noen smaker du liker og lag ditt eget fat med antipasti hjemme. På bildet: Mortadella med pistasj, Mortadella med trøffel, Salame di Cinte Senese, Finicchiona, Ventriciana, Pancetta Stresa, Porchetta, San Daniele, Pecorino Moliterno al Tartufo, Bella di Cerignola- og Nocellara-oliven. 
MATNYTTIG: ITALIENSK DELIKATESSEKJØTT
SMAK PÅ SOMMEREN
Høykonsentrert mat som du får plass til i en liten pose. Unike råvarer bearbeidet til perfeksjon. Du ser en fin surdeigsbaguette titte opp over kanten. Hils på 9 andre populære smaker som Maschmanns kunder liker spesielt godt. 
10 HØYOKTAN BESTSELGERE I JUNI
SAVNER DU TRØKK I MATEN?
PIFF OPP MED CHILI
Ferdige matvarer smaksatt med chili gir deg en mer balansert opplevelse. På bildet der du N'duja, Salsiccia, Chiliolje og Sriracha. N'duja er en smørbar salami fra Calabria ypperlig på pizza og som smaksetter i gryter og supper. Salsiccia Napoli Forte er en spicy salami ypperlig til antipasti og pizza. Chilioljen fra Liguria har et unikt smaksbilde siden oliven og chili presses sammen før oljen helles på flaske. Sriracha er en sterk chilisaus opprinnelig fra Thailand.
SESONGAVSLUTNING:
HVIT ASPARGES FRA PFALZ
Sesongen for hvite asparges fra Pfalz er på hell. De hvite, tykke aspargesene fra Pfalz, er å regne som «Grand Cru» asparges. De er sjeldne, eksklusive og er svært ettertraktet – og smaker vidunderlig. Nyt sesongens siste hvite asparges fra Pfalz med nylaget hollandaise fra Markedet. Det er tid for et smakfullt, norsk sesongskifte med jordbær, nypoteter og sommerkål. 
MATNYTTIG: KUNSTEN Å KOKE POTETER
MailMojo