SECRETO ER EN "SECRET" DU VIL LIKE |
Prøv Iberico svin på grillen - du vil ikke angre. |
I kjerneområdene for Iberiske svin, Extremadura og Andalucia, har Iberico Secreto vært ansett som en delikatesse de gjerne ville ha for seg selv. Noe som forsterker betydningen av navnet Secreto – hemmelighet. Dette er rett og slett grisens saftigste og møreste stykningsdel. |
|
|
ESTRATTO DI POMODORO
MESTEKOKKENES HEMMELIGHET |
Estratto innholder mye god umami-smak |
Lengst sør på Sicilia ligger gården Pianogrillo. En over 80 mål stor gård som drives av Lorenzo Piccione. Han dyrker tomater, oliven og druer. Lorenzo har designet for Alessi, er en dyktig fotograf, kunstmaler, pianist samt øko-bonde. Pianogrillo sin vin, olivenolje og tomatsauser har høstet priser for sin utsøkte kvalitet. Gårdens tomatpuré, estratto di pomodoro, som har gått litt under radaren, er mange kokkers favoritt på kjøkkenet. |
|
|
PERFEKT STEKTE POTETER FÅR DU MED Å TILSETTE EN LITEN HEMMELIGHET |
Det får du til hver gang - med en teksje med hemmligheter i kokevannet! |
De perfekte sprøstekte potetbåtene kjenner du kanskje fra besøk i tapasbarer i Spania, eller som en del av en antipasti i Italia. Vel hjemme og inspirert på å gjenskape sprøstekte poteter, blir resultater ofte ikke helt som forventet. Den siste lille touchen mangler. Men det finnes et triks gir deg perfekt stekte poteter hver gang. |
|
|
MASCHMANNS PIZZABAKERE DELER SIN "HEMMELIGE" DEIG-OPPSKRIFT |
En god pizza handler om å være god på bunnen! |
Du ønsker å lage den perfekte italienske pizza. Da er det tre faktorer som er ekstra viktig å få på plass. Du må lage en god pizzadeig (eller kjøpe den ferdig på Maschmanns) Lag en god pizzasaus med de aller beste tomatene (San Marzano får du kjøpt i Markedet) Høy varme i ovnen er viktig. (Roman style pizza liker seg litt under 400ºC, Napoli pizza godt over 400ºC). Vi begynner med det aller viktigste - den gode pizzabunnen. |
|
|
|
|