FÅ EN GOD START PÅ FESTEN
Det å ha gode startere i bakhånd når du inviterer til grilling er lurt. Kullet du har fyrt opp på grillen tar en stund å få helt perfekt. Noe godt i glasset, litt forseggjort munngodt roer gjestene og gir verten spillerom. Tilfør starterne farge, sprøhet, smak og harmoni. 

DEN EKSKLUSIVE:
LØYROM, BLINIS OG RØMME -  en herlig klassiker som også setter standarden på det du serverer etterpå. Av rogn kan du velge en caviar av sik, løyrom eller gå for det aller beste, caviar fra stør. 

DET SPANSKE:
PINTXOS er tapas fra Baskerland nord i Spania. Små munnfuller servert til drikke. Hva med ulike smaker med sardiner, godt brød og hjemmelaget dressing fra Maschmanns. 10 minutters trylleri på kjøkkenet og du har herlige smaker som fort kan bli en snakkis.

DET ITALIENSKE:
ANTIPASTI, de små starterne du får i italia er kjente og kjære. De varierer ut fra sesong og hvor i Italia du befinner deg.  Det aller enkleste er å gå for noe søtt, sprøtt og syrlig/bittert. En god spekeskinke, grissini og gode oliven er godt. Original Pesto Genovese og tynne sprø kjeks Figuli kjeks er en herlig sprø og vanedannende kombinasjon. Bakeriet byr på focaccia, focaccia med tomat, focaccia med oliven og et cheddar- og Jalapeñobrød - alle  er ypperlige til antipasti. 

DET NORSKE:
Tynne skiver av godt FENALÅR, rømme, ramsløkpesto og flatbrød fra Gudbrandsdalen. Ramsløk gir en ekstra touch. Den første norske ramsløken får vi inn denne helgen. 
 
MARKEDETS KOKKER TESTER
SIN EGEN GRILLMAT
Maschmanns misjon er: Våre kunder skal lykkes med de besrte råvarene hjemme på sitt på eget kjøkken. Da må Maschmanns kokker bygge kunnskap og få leke seg med råvarene fra Markedet. Denne uken har vi grillet skalldyr, fisk, kylling, grønnsaker og flere typer storfekjøtt. Til rådighet hadde vi en åpen grill og en lukket Josper. Kullet var  rødglødende og temperaturen høy. Det var bare å slippe kokkene løs, sette på godlyd og la kreativiteten blomstre. Stikk gjerne innom og kjøp med deg skikkelig god grillmat. Gode råd og tips får du med på kjøpet.
GATEGRILLING: MATNYTTIGE TIPS OG INSPIRASJONSBILDER
GODE BOBLER TIL FESTDAGENE I MAI 
Husk å ha gode bobler i hus i mai? Velg gjerne noe uten alkohol. Hva med Chardonnay, Rose, Eplefryd og Rabarbrafryd? 
VERTINNEGAVENE DU ALLER HELST VILLE HA BEHOLDT FOR DEG SELV
En vertinnegave er vanlig å ha med når man er bedt til middag. Men hva skal man gi? Blomster og vin er gjengangere, men neste gang kan du prøve noe litt mer spennende :-) Ta med noe spiselig og godt fra Maschmanns – ja, helst så godt at du egentlig ønsker å beholde gaven selv. Eller så godt at vertinnen ringer deg dagen etter for å spørre hvor du har kjøpt godsakene. 
VERTINNEGAVENE DU ALLER HELST VILLE BEHOLDT SELV
MailMojo