RÅMARINERT LAKS MED RABARBRA

Denne retten har gode smaker fra Italia, Japan og Norge. Retten fremhever sødme og syrlighet fra rabarbra, lime og hvit balsamico. Finn den balansen du selv foretrekker.

Norsk rabarbra er på sitt beste og i sesong nå og noen små uker fremover. Kald rabarbrasuppe med jordbær og vaniljeis fra Reins kloster smaker deilig vår og forsommer. Maschmanns Bakeri har laget en deilig brioche med sesongens norske rabarbra. 

 

OPPSKRIFT: RÅMARINERT LAKS MED RABARBRA

SMÅTT, GODT OG GRØNT PÅ GRILLEN

Grill på japansk vis med høy varme og kort avstand mellom kull til grillrist. Sushi-ris og purre er kjempegodt når de har fått en runde på grillen. Av kjøtt så passer de ulike grillspydene du finner i Markedet perfekt. Tynne skiver av Wagyu og ytrefilet superior er også ypperlig å grille. For det lille ekstra: glaze og dipsauser fra Markedet.

TIPS & TRIKS: GRILLING PÅ JAPANSK VIS

MASCHMANNS ENTRECÔTE
OG CÔTE DE BOEUF 

Maschmanns samarbeider med de alle beste gårdene i landet. Vi kjøper helt slakt og stykningsdeler som bearbeides videre av Maschmanns egne butikkslaktere og kokker. Hos Maschmanns får du flere kvaliterer av entrecôte og côte de boeuf.

NYTTIG GUIDE: ENTRECÔTE OG CÔTE DE BOEUF FRA MASCHMANNS

MASCHMANNS CRONUTFESTIVAL 

kommer snart!
Følg med på sosiale medier. Det blir konkurranser, quizer og syndige premier i uken som kommer.  

GODT GRILLKULL ER
ALFA OG OMEGA

Godt kull avgir god varme, brenner lenge og gir maten en herlig røykaroma. Her finner du en oversikt over kull fra Maschmanns

MASCHMANNS AS

Karenslyst allé 51, 0279 OSLO

post@maschmanns.no

+47 22 55 33 44

Du mottar denne e-posten fordi du er påmeldt vår e-postliste.
Dine opplysninger   |   Avmelding   |   Åpne i nettleser
MailMojo