Gresskarrisotto
RISOTTO MED GRESSKAR
Inviter til høstfest med sesongens gresskar i hovedrollen.
Gresskarrisotto er en klassiker fra Piemonte i Italia. Følger du oppskriften og bruker gode råvarer får du en deilig, kremet risotto. Hokaido, flaskegresskar og butternut er gode spisegresskar. Du finner de i grønnsaksdisken ute foran Markedet. Fredag ettermiddag byr vi på gresskar- og trøffelrisotto. Velkommen inn for smak og inspirasjon.
OPPSKRIFT: SLIK LAGER DU RISOTTO MED GRESSKAR
PORCHETTA - RIBBE PÅ ITALIENSK VIS
Porchetta er utbeinet, rullet og oppbundet ribbe fylt med krydder og urter. Ribba stekes i ovn til kjøttet er saftig og svoren er sprø. Stikk innom Maschmanns fra fredag og bli fristet. Ute på gata foran Markedet fyrer vi vårt vedfyrt rotisserie, slenger inn noen porchetta og sprer liflige lukter over hele Skøyen. (Værforbehold.)
OPPSKRIFT: SLIK LAGER DU PORCHETTA
PINNEKJØTT FRA RONDANE
Det populære pinnekjøttet fra Rondane Gardsmat er på plass i Markedet. De siste årene har dette pinnekjøttet vært kåret til årets beste, bl. a. i D2 test i fjor. (bak betalingsmur)  Skal du sikre deg det beste pinnekjøttet til jul bør du kjenne din besøkelsestid. Pinnekjøtt kan fint oppbevares i romtemperatur. 
OPPSKRIFT: PINNEKJØTT DAMPET I EPLESAFT
GRAVET HJORT MED ELEGANT TILBEHØR
Gravet kjøtt er eksklusivt, smakfullt og svært enkelt å lage. Rent kjøtt gjerne fileter,  gnis inn med like deler sukker og salt samt krydder etter ønske. Kjøttet legges i en plastpose under et lett press og oppbevares minst 24 timer i kjøleskap før det kan spises. Server med fritert brød og løpstikkeolje.
SLIK GRAVER DU VILTKJØTT
BESTILL MØTEMAT  FRA MASCHMANNS WEBSHOP
Gode møter er ofte ledsaget av god mat. Enten det er søtbakst, salat eller sandwich. Bakeriet har mye godt å tilby til møtemat. Nå kan du forhåndsbestille din møtemat i Maschmanns webshop. Bakeriet tilbyr søtbakst, kaker, frokost, sandwich, salater og drikke. 
SJEKK MØTEMATMENYEN HER
MailMojo