GOD GRILLSOMMER
Dette er siste utsending av nyhetsbrev før sommeren. Vi kommer sterkt tilbake i august. I mellomtiden vil vi oppdatere våre sosiale medier med matnyttige drypp. Vi holder åpent hver dag i hele sommer også på søndager. 

SOMMERLESNING:  POPULÆRE ARTIKLER FRA ARKIVET 
Porchetta, ribbe på Italiensk  
Med dette trikset får du alltid perfekt stekte poteter
Smaken av sommer: Caprese og 16 andre smaker
Secreto, Spanjolenes hemmlighet
Maschmanns bistecca grillet på italiensk vis
FERSKVARER PÅ LANG BILTUR
Det å holde ferskvarer kjølig er viktig. Handler du ferskvarer hos Maschmanns og skal langt av gårde hjelper vi deg med varene.  Vi vakuumerer og legger ved isposer slik at de holder temperaturen hele reisen.  Du kan trygt kjøpe med deg burgere, biffer, sjømat og annet snadder.
SJEKK UTVALGET AV MASCHMANNS ENTRECÔTE
X–FAKTOR VERTINNEGAVE
Blomster og vin er gjengangere som vertinnegave. Om du ønsker å steppe opp litt kan du kjøpe caviar, løyom og blinis. Vi pakker alt inn i en pose med is – du overlever gaven med bravur. Verten og vertinnen har garantert ikke fått noe lignende. 
SJEKK UTVALGET CAVIAR OG LØYROM
5 RÅVARER MESTERKOKKEN
MÅ HA I KJØKKENSKAPET
Spør du drevne kokker om hva de trenger av hjelpemidler til å lage god mat, er de bemerkelsesverdig samstemte på hva de ønsker å ha i kjøkkenskapet. Vi har sett bort fra salt, pepper, god kniv og skjærefjøl. Det er de 5 ekstra gode råvarene som smaksetter og løfter matopplevelsen vi har spurt etter.
5 RÅVARER MESTERKOKKEN MÅ HA I KJØKKENSKAPET
NY SESONGENS PIZZA  
MED BURRATA & 'NDUJA

Sesongens pizza er en smaksbombe av de sjeldne. En hvit pizza med Rømme fra Røros, mozzarella, 'Nduja Edizioni Riccardo Franchi. Pizzaen toppes med en hel Burrata. Noen dråper med sitronolje og vel bekomme. 
 
MASCHMANNS PIZZAMENY
MailMojo