SETT HØSTENS GULL PÅ MENYEN I HELGEN
Maschmanns liker høsten. Nå lyser skogens gull opp i Markedet. Ferske Kantareller finner du på sesongens pizza i Bakeriet og plukkeklar i grønnsaksdisken. I sjømatdisken finner du nykokte ferskvannskreps, i kjøttdisken byr vi på sesongens ferske lam og rådyrbukker fra Røros. August er fantastisk. 
SMAK PÅ HØSTEN MED KANTARELLPIZZA FRA BAKERIET
TRE GREP SOM GIR DEG EN GOD OG
HJEMMELAGET ITALIENSK PIZZA 
Den italienske pizzaen med tynn bunn har funnet sin plass i norske hjem. Om du vil lage deigen selv fra bunnen av, deler Maschmanns pizzabakere velvillig oppskriften på pizzadeigen de bruker selv. Og skal du servere italiensk pizza i morgen må du begynne med deigen allerede i dag. Alternativt kan du kjøpe ferdig og bakeklar pizzadeig fra Markedet og Bakeriet. 
OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGET ITALIENSK PIZZA
HVORDAN SKAPE DEN EKSTRA GODE SMAKEN?
I mange oppskrifter står ofte noen av ingrediensene i parentes – gjerne supplert med ordet valgfritt. Søker du den ekstra gode smaken bør du ta de med. Det kan enklest forklares med et lite laurbærblad – det lille grønne bladet du har i supper og gryter og som fjernes rett før retten er ferdig. Laurbærbladet spiller 2. fiolin, de andre smakene 1. fiolin. Sånn er det også med nykvernet pepper og den surrede løken – du kjenner ikke igjen smakene umiddelbart. Men de har en funksjon – de bidrar til å skape den finslepne bakgrunnsmusikken som får hele orkesteret og første-fiolinisten til å skinne. 
10 SMAKER SOM MESTERKOKKER LIKER Å HA I "VERKTØYKASSEN"
TA MASCHMANNS QUIZ I DAG OG BLI MED I TREKNINGEN AV 2 VALGFRIE PIZZA
Vet du når pizzaen kom til Norge og hvilken pizza som har navn etter fargene i det italienske flagget, er du godt i gang med Maschmanns quiz. 
Ta Maschmanns quiz i dag og test dine kunnskaper om pizza. Vi trekker en heldig vinner på søndag kveld. (22/9) 
TA MASCHMANNS PIZZA–QUIZ I DAG
MailMojo