SKOGENS GULL ER I SESONG NÅ: 
RISOTTO MED SMØRSTEKTE KANTARELLER
Påstanden verdens beste risotto er selvfølgelig unyansert og subjektiv.  Her er vi enige med Arne Brimi som hevder at du ikke kan lage mat som alle liker. Dette er verdens enkleste tilberedning av risotto – her mener vi å ha våre ord i behold. 

Husk at sesongen for kantareller er kort. Nyt skogens gull nå – om noen uker er det for sent. 
VERDENS ENKLESTE RISOTTO
PARMESANAIOLI MED SPRØ GRØNNSAKER
Høsten gir deg muligheten til å nyte lokale grønnsaker i sesong. Nyt den nå, om et par måneder er sesongen over. Sukkererter, neper, bønner og reddik er gode å knaske på alene. Med parmesanaioli tilfører du det lille ekstra. Suppler gjerne med nybakt brød fra Maschmanns Bakeri. 
OPPSKRIFT: PARMESANAIOLI MED SPRØ GRØNNSAKER
MASCHMANNS HELE UKA:
SCHNITZEL, VITELLO TONNATO,
 TRØFFELBRIE OG LASAGNE
Hos Maschmanns produserer det godsaker hver dag hele uka.  På mandagen kan du unne deg nybanket og panert wienerschnitzel, tirsdager hjemmelaget lasagne, på torsdag laget det vitelleo tonanto.

Hver fredag lukter det trøffel i Markedet. Det lages trøffelbrie i ostedisken. En herlig ost med touch av helgeluksus. Husk godt økologisk brød fra Bakeriet.
SJEKK UT MASCHMANNS HJEMMELAGEDE ØKOLOGISKE BRØD
FROKOST I MASCHMANNS BAKERI
Fra mandag klokken 08:00 serverer Bakeriet deilig frokost. Hva med egg & bacon eller en deilig frokostfjøl sammen med gode kollegeaer? 
FROKOSTMENY I BAKERIET (PDF)
MailMojo