3 EKSKLUSIVE SMAKER 
CARNE CRUDO, ARTISJOKK OG CAVIAR
Maschmanns kokker har lekt seg på kjøkkenet. Denne gangen har de komponert en helt vidunderlig sammensetning av smaker. Finhakket kalvefilet presset i form og toppet med Caviar er eksklusivt og velkjent. Det var den ekstra smaken imellom, artisjokkremen, som  skapte magien. Artisjokkremen, som er for salg i Markedet, er laget som en majones med artisjokkolje og eggeplommer.  Carne crudo er en klassiker fra Piemonte  og lages av rent, mørt kalvekjøtt. Kjøttet finhakkes og smaksettes med ekstra jomfru olivenolje, sitron og urter. Caviaren er fra stør og oppdrettet i Uruguay. Fikk du lyst på litt luksus? Vi har flott kalvekjøtt, hjemmelaget artisjokkrem og caviar tilgjengelig.
SLIK TILBEREDER OG SPISER DU ARTISJOKK
Artisjokk kokes i lettsaltet vann med salt, sitron og laurbærblad til artisjokken er mør. Riv av bladene og legg de opp på et fat. Hjertet i midten er hårete og må renses. Nyt kjernen i stilken og hjertet. Server med en god hjemmelaget hollandaise.
MATNYTTIG: SLIK TILBEREDER DU OG SPISER ARTISJOKK
DET LILLE EKSTRA:
IKKE GLEM Å LEGGE TIL NOE SPRØTT
På bilder over har William svingt seg og laget noen deilige toast som inkluderer det sprø elementet. Bakeriets surdeigsbaguette er delt opp i skiver og fått en liten runde i stekovnen. Brødet toppes med krabberøre og dill. En delikat, smakfull og lettlaget smårett. Hvitt krabbekjøtt blandes med hjemmelaget majones og smaksettes med sitron og litt cayennepepper. 
MATNYTTIG: FLERE SPRØ ELEMENTER SOM HEVER SMAKEN
KOMMER SNART:
SESONGENS NYTAPPEDE
EKSTRA JOMFRU OLIVENOLJE
95% av verdens oliventrær vokser ved Middelhavet. Innhøsting av oliven skjer fra oktober til februar. Jo senere oliven høstes, jo mildere smak. All oliven er grønn for siden å bli mørkere og sort ved modning. Det er mange faktorer å ta hensyn til i jakten på den ekstra gode jomfru olivenoljen. 
MATNYTTIG: SLIK FINNER DU DEN EKSTRA GODE JOMFRU OLIVENOLJEN
MailMojo