3 EKSKLUSIVE SMAKER
CARNE CRUDO, ARTISJOKK OG CAVIAR |
Gode hver for seg - vidunderlige sammen. |
Maschmanns kokker har lekt seg på kjøkkenet. Denne gangen har de komponert en helt vidunderlig sammensetning av smaker. Finhakket kalvefilet presset i form og toppet med Caviar er eksklusivt og velkjent. Det var den ekstra smaken imellom, artisjokkremen, som skapte magien. Artisjokkremen, som er for salg i Markedet, er laget som en majones med artisjokkolje og eggeplommer. Carne crudo er en klassiker fra Piemonte og lages av rent, mørt kalvekjøtt. Kjøttet finhakkes og smaksettes med ekstra jomfru olivenolje, sitron og urter. Caviaren er fra stør og oppdrettet i Uruguay. Fikk du lyst på litt luksus? Vi har flott kalvekjøtt, hjemmelaget artisjokkrem og caviar tilgjengelig. |
|
|
SLIK TILBEREDER OG SPISER DU ARTISJOKK |
Dypp kokte artisjokkblader i en god hollandaise,
og gnag av kjøttet nederst på bladet. |
Artisjokk kokes i lettsaltet vann med salt, sitron og laurbærblad til artisjokken er mør. Riv av bladene og legg de opp på et fat. Hjertet i midten er hårete og må renses. Nyt kjernen i stilken og hjertet. Server med en god hjemmelaget hollandaise. |
|
|
DET LILLE EKSTRA:
IKKE GLEM Å LEGGE TIL NOE SPRØTT |
Krabbetoast - en eksklusiv smak av høst |
På bilder over har William svingt seg og laget noen deilige toast som inkluderer det sprø elementet. Bakeriets surdeigsbaguette er delt opp i skiver og fått en liten runde i stekovnen. Brødet toppes med krabberøre og dill. En delikat, smakfull og lettlaget smårett. Hvitt krabbekjøtt blandes med hjemmelaget majones og smaksettes med sitron og litt cayennepepper. |
|
|
KOMMER SNART:
SESONGENS NYTAPPEDE
EKSTRA JOMFRU OLIVENOLJE |
EKstra jomfru oliveolje er kjøkkenets flytende gull |
95% av verdens oliventrær vokser ved Middelhavet. Innhøsting av oliven skjer fra oktober til februar. Jo senere oliven høstes, jo mildere smak. All oliven er grønn for siden å bli mørkere og sort ved modning. Det er mange faktorer å ta hensyn til i jakten på den ekstra gode jomfru olivenoljen. |
|
|
|
|