NYT DE SMÅ ØYEBLIKKENE
Hva er vel bedre enn å unne seg en deilig gløgg og sette seg ned i godstolen - og undre seg over livets viderverdigheter. Om du likevel kjenner på presset i forhold til planlegging av julens mange måltider, er kokk Arne Brimi sine råd om matlaging nyttige. Du må ikke ha det travelt eller tenke vanskelig er 2 av de 17 rådene.  Maschmanns egne råd frem mot jul er: Gjør unna  handelen  tidlig i uka og gjerne tidlig på dagen. Vi gleder oss til du kommer på besøk. 
MATNYTTIG: SJEKKLISTE FOR JULEMATEN
JULEKRANS MED PARMIGIANO REGGIANO
Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Parmesan produseres i Emilia-Romagna en region nord i Italia. Her får du oppskriften på en julekrans med italiensk vri og masse god parmesan. 
OPPSKRIFT: JULEKRANS SMAKSATT MED PARMIGIANO REGGIANO
VISSTE DU AT DE HVITE PRIKKENE PÅ 
EN PARMESAN ER ET KVALITETSTEGN?
 Flekkene er naturlig MSG eller umami som det også kalles. Vil du tilsette god smak til mat, river du over litt god Parmigiano Reggiano. Over risotto, pasta , omelett eller bruk parmesan som erstatning for salt. 
MATNYTTIG: BLI MED TIL ITALIA OG LAG PARMESAN
HVA KAN DU OM
TINGENE DU HAR PÅ KJØKKENET?
I vår forrige quiz lot vi deg ta quizen så mange ganger du ville og gav deg alle rette svar etter hvert forsøk . Denne gangen gjør vi det vanskeligere. Du får ikke alle riktige svar før vi trekker en vinner mandag 20/12 - og du får prøve kun en gang.  Premien er et digitalt gavekort på 2000 kr. Vinneren får tilsendt en QR kode som kan benyttes som betaling i både Bakeri og Marked. 
TA MASCHMANNS QUIZ OG SJEKK UT HVA DU KAN OM TINGENE DU HAR PÅ KJØKKENET
JULENS ÅPNINGSTIDER I MARKED OG BAKERI
Alle hverdager frem til og med 22/12 holder MARKEDET oppe fra 9 -20, 23/12 9-18. BAKERIET holder åpent 8 -22 frem til og med 22/12, på lille julaften holder Bakeriet oppe fra 8-18.

JULAFTEN, 1. JULEDAG og 2. JULEDAG HOLDER MARKED, BAKERI OG PIZZERIA LUKKET
PDF: VÅRE ÅPNINGSTIDER JUL OG NYTTÅR 2021
MailMojo