JULEN I GANG HOS MASCHMANNS
Mange hender er i arbeid hos Maschmanns nå om dagen. Det er mye som skal pakkes og produseres til jul. Maschmanns beste råd for årets desember- og  julehandel er: Senk skuldrene og pust med magen. Spre handelen, handle tidlig i uka og gjerne tidlig på dagen
MASCHMANNS ÅPNINGSTIDER I JULEN
HVA MED NOE HJEMMELAGET MAT FRA MASCHMANNS DENNE HELGEN?
Markedet har laget sylte med anis og appelsin, bayonneskinke smaksatt med calvados og gravlaks - og sammen med godt brød fra Bakeriet  har du et festmåltid. Husk Luciadagen på mandag. Stikk innom Bakeriet og unn deg en lussekatt. 
UNN DEG EN LITEN PAUSE FRA JULESTRESSET
Varm Mont d’Or med høvlet trøffel, cornichons og småpoteter smaksatt med trøffel og trøffelkrem er perfekt førjulsmat.  Vil du gjøre det enklere, hva med Stilton og pepperkaker eller Maschmanns egen trøffelbrie? 
MATNYTTIG OM MONT d'OR: TILBEREDNING OG DRIKKETIPS
EN KREMET RISOTTO SMAKSATT MED STEINSOPP, FINNES DET NOE BEDRE?
Den perfekte kokte risotto har en konsistens som flytende lava. Risen får et mykt, deilig bitt med en fast kjerne. Bruker du steinsopp som smaksetter er du på god vei til å lykkes. Du må bare jobbe et drøyt kvarter først.  Montér retten med godt smør og nyrevet parmesan. Sett på lokk, vent  5 minutter og server. 
OPPPSKRIFT: RISOTTO MED STEINSOPP
5 RÅVARER SOM MESTERKOKKEN 
ALLTID HAR I KJØKKENSKAPET
Spør du drevne kokker om hva de trenger av råvarer til å lage god mat, er de bemerkelsesverdig samstemte på hva de ønsker å ha i kjøkkenskapet. Vi har sett bort fra salt, pepper, god kniv og skjærefjøl. Det er de 5 ekstra gode råvarene som smaksetter og løfter matopplevelsen vi har spurt etter.
MATNYTTIG: 5 RÅVARER SOM MESTERKOKKEN ALLTID HAR I KJØKKENSKAPET
SJEKKLISTE FOR JULEMATEN
Julematen er «plankekjøring» for de fleste. Det blir ribbe eller pinnekjøtt med klassisk tilbehør. Mer lekent blir det til den sene frokosten og lunchen på 1. juledag. Rester fra middagen julaften er for mange en selvfølge. Skikker og tradisjoner bestemmer ofte hva som kommer i tillegg.
MATNYTTIG: SJEKKLISTE FOR. JULEMATEN
MailMojo