PÅSKEINNSPURT HOS MASCHMANNS
Det er hender i arbeid nesten døgnet rundt hos Maschmanns. Her ser du Robin, Renzo, Christine og Egil. Godt håndverk, gode råvarer og arbeidsglede gir deg gode matopplevelser. Denne påsken holder Maschmanns oppe til og med Skjærtorsdag. Hele Maschmanns tar så fri frem til og med 2. Påskedag, MED ET UNNTAK - Bakeri og Pizzeria holder åpent 2. påskedag. |
|
|
LAG PERFEKT ITALIENSK PIZZA PÅ ET ØYEBLIKK
En av bestselgerne hos Maschmanns er den ferdige pizzadeigen du kan få kjøpt i Markedet og i Bakeriet. Pizzadeigen baker du lett ut med semolinamelet som følger med. Lag schiacciata, pizza, pizzasnurrer eller grissini. Har du 24 timer til overs kan du lage din egen italienske pizzadeig. |
|
|
PARMIGIANO REGGIANO
- VERDENS MEST BERØMTE OST! |
Visste du at det går med 13,5 liter melk for å lage 1 kg ost |
Parmesan er verdens mest berømte ost og kongen blant de italienske ostene. Parmigiano Reggiano som er det formelle navnet produseres i Emilia-Romagna, en region nord i Italia. Bolognese, Tagliata og klassisk risotto med steinsopp er alle retter der parmesan spiller en viktig rolle. Husk alltid å ha et stykke med god Parmigiano Reggiano på plass i kjøleskapet. Nyrevet parmesan hever gode smaker og utløser umami-lykke. Markedet har lagret Parmigiano Riserva (5 år), Parmesan med melk fra de stedsegne kurasene Vacche Bianche / Vacche Rosse. Vi har også en utvalgt Parmigiano Reggiano DOP som er lagret i minimum 24 måneder. |
|
|
HELSTEKT, ØKOLOGISK LANDKYLLING
FRA HOVELSRUD GÅRD |
Alt i en form - enklere blir det ikke. |
Gryteretten med landkylling fra Hovelsrud Gård gir deg et smakfullt og fargerikt måltid. Kyllingen fra Hovelsrud har vokst seg stor og levd det gode liv på Helgøya i Mjøsa. Ta frem langpannen og fyll opp med grovdelt rødløk, appelsin og søtpotet sammen med kyllingen. Hvitløksfedd, chili og ingefær hever smaken på grønnsakene og kraften. Vend inn ekstra jomfru olivenolje på kylling og grønnsakene, kvern over salt og pepper. Kyllingen fyller du med appelsinbiter, chili, revet ingefær og rosmarin. Glem heller ikke en god klink med smør under skinnet før du setter kyllingen i ovnen. |
|
|
MASCHMANNS HJEMMELAGEDE GRAVLAKS
Det er ikke mye som slår en skikkelig god brødskive med godt pålegg. Hva med nybakt økologisk smørloff fra Bakeriet toppet med gravlaks fra sjømatdisken? Kokkene i sjømatdisken har to typer med gravlaks. En tradisjonell med øl og dill samt en "påske"-variant som er smaksatt med appelsin, ingefær, pepper, koriander og fennikel. Husk Maschmanns hjemmelagede gravlakssaus og Yuzu-Mizo majones til gravlaksen med appelsin og ingefær. |
|
|
Her ser du en bistecca med masse gode grillede grønnsaker. Husk at bistecca trenger hviletid før servering. Mens kjøttet hviler griller du grønnsakene. Her er det brukt tomat, squash og asparges. Noen dråper med din aller beste ekstra jomfru olivenolje løfter smaken på grønnsakene.
VI har laget en quiz som du kan bryne deg på gjennom påsken. Premien er en Maschmanns Bistecca, Maschmanns forstykke og Maschmanns sidestykke. (verdi 1500,-) Vi trekker en tilfeldig vinner 1. påskedag.
|
|
|
|
|