VERTINNEGAVER SOM SMAKER OG VARER
En vertinnegave er vanlig å ha med når man er bedt til middag. Men hva skal man gi? Blomster og vin er gjengangere, men neste gang kan du prøve noe litt mer spennende! Ta med noe spiselig og godt fra Maschmanns – ja, helst så godt at du ønsker å beholde gaven selv. Eller så godt at vertinnen ringer deg dagen etter for å spørre hvor du har kjøpt godsakene. Hva med å designe din egen gavekurv? Vi hjelper deg gjerne med å finne hva som passer og pakker selvfølgelig pent inn.
7 VERTINNEGAVER DU GJERNE VILLE BEHOLDT SELV
SOL, SJØMAT OG SYNDIG BAKVERK
Vi markerer skoleslutt og snart sommerferie med å feire verdens mest syndige bakverk. Vi deler inspirasjon og sjømatglede. Bildet over viser servering av grillet piggvar, blåskjell, kamskjell og løyrom, samt sesongens primører, nypoteter og sommerkål.  
OPPSKRIFT: PIGGVAR PÅ GRILLEN
SJØMAT, SMÅMAT, SKAGEN
LAVE SKULDRE & SOMMERFEST
Klassisk sommermat: Nystekt baguette fra Maschmanns Bakeri, ferske reker, sitron fra Sicilia, litt dill og hjemmelaget aioli. Maschmanns oppgradert: Suppler med Cajun kreps & rekerøre og Skagenrøre med Løyrom fra Kalix fra Markedet. Gode bobler i glasset og sommerfesten er i gang.
CRONUT-FESTIVALEN 2022
12 SYNDIGE SMAKER
Det er skoleslutt og snart sommerferie. Tradisjonen tro er det cronut-festival denne uken. Utvalget av cronuts er stort og syndig. 12 ulike smaker konkurrerer om din gunst. Lag din egen fest hjemme eller på kontoret. Sjekk ut utvalget i vår webshop. Klikk på de smakene du liker, betal og og hent nystekte cronuts i Bakeriet. 
CRONUTS: KLIKK OG HENT MENY
MailMojo