SOMMERÅPENT HOS MASCHMANNS
I sommer holder Bakeri og Pizzeria åpent fra 10–22, Markedet 11–18. Pizza serveres fra klokka 11–22, Take away frem til 21:45. Sesongens pizza med Burrata di Bufala, 'Nduja fra Edizioni Riccardo Franchi, Mozzarella, gremolata samt Røros rømme har blitt en populær sommerslager. Hjemmelaget mat fra Markedet kan også anbefales. Alt fra Schnitzel av kalv, lasagne, skagenrøre og et stort utvalg av majoneser, dressinger, sauser og dipsauser.
POTET OG PURRELØKSUPPE
På fransk kalles potet- og purreløksuppen for potage parmentier når den serveres varm. Serverer du suppen kald får du en vichysoisse. Suppen er ikke laget med ferdig buljong eller kraft. Her er det vannet, grønnsakene og urtene som skaper smaken. Med denne metoden har du mer kontroll på smakene og saltmengden. Andre gode og avkjølende  sommersupper er agurksuppe og gazpacho.
OPPSKRIFT: POTET OG PURRELØKSUPPE
TIPP OG VINN
Test dine kunnskaper om mat, miljø og klima og bli med i trekningen av 3 gavekort på 1000 kr. Quizen er av det vriene slaget. Heldigvis kan du ta quizen så mange ganger du vil. Vi trekker 3 vinnere blant de som hadde alt riktig. Quizen avsluttes fredag 5. august. 
TA MASCHMANNS QUIZ I DAG
SNURRIGHETER OM SPRATTUS SPRATTUS,
Småfiskene brisling, sardiner og ansjos er ulike arter og noe av det sunneste vi kan spise. Brisling lagt ned i krydderlake selges som ansjos i Norge. Hermetisk brisling blir vanigvis merket og solgt som sardiner. Fiskerinæringen i Norges liker tydeligvis ikke den gode matfisken brisling med det velklingende navnet sprattus sprattus.
OPPKLARINGER OM BRISLING, SARDINER OG ANSJOS
SLIK BLE TIRAMISU TIL
OG KJENT OVER HELE VERDEN
Tilfeldigheter bidro til at tiramisu ble til og kjent over hele verden. På restauranten Le Beccherie ble  familiens nyfødte sønn syk og fikk problemer med å ta til seg næring. Moren prøvde å gi den lille gutten sin zabaglione uten særlig effekt. Svigermor grep inn og tilførte litt kaffe i blandingen. Det ville kvikke han opp, mente hun. Gutten ble straks bedre. "Medisinen" til den lille gutten ble starten på tiramisu. En rett som restauranten hadde som signatur i 10 år. En tilfeldig besøkende skrev en artikkel om desserten gjorde den kjent over hele Italia og resten av verden. 
SLIK BLE TIRAMISU TIL OG KJENT OVER HELE VERDEN
10 HØYOKTAN KUNDEFAVORITTER
 Høykonsentrert mat som du får plass i en liten pose. Unike råvarer bearbeidet til perfeksjon. Du ser en fin surdeigs-baguette titte opp over kanten. 9 andre populære matsmykker som våre kunder har likt aller best kan du se nærmere på her
10 HØYOKTAN KUNDEFAVORITTER
MailMojo