SMAKEN AV HØST:
SKALLDYR, KRABBE OG SKAGEN
Det er september og tid for krabbe. Krabbe med tilbehør krever ikke store innsatsen. Alt du må huske på å sikre deg de aller beste råvarene i butikken. Vi anbefaler våre velfylte krabbeskjell fra Fosen med masse deilig hvitt kjøtt. Maschmanns hjemmelagede skagenrøre og majones er naturlig følge. Gode sitroner, smør fra Røros, nybakt brød fra Bakerier og du er i mål med maten. Det er bare å plinge i glasset og ønske velkommen til bords. I ukens nyhetsbrev sveiper vi også innom utvalget i spekematdisken.
 
UNN DEG EN GOD FROKOST I MASCHMANNS BAKERI.
KRABBETOAST: SPICY MUNNGODT 
La tynne skiver med baguette få en runde i toastjernet. Fyll på med en blanding av hvitt krabbekjøtt fra et helt skjell, 1 revet eple, majones, sitron, dill, cayennepepper, salt og pepper. Oppgradert versjon: Bytt ut majonesen med dill- og cognac-majones, aioli eller trøffel-majones. Smørloff eller jalapeño- og cheddarbrød kan også være bra alternativer til baguette. 
DET ER IKKE MYE SOM SKAL TIL FOR Å GJØRE ET MENNESKE LYKKELIG
En nystekt baguette fra Maschmanns Bakeri, noen ferske reker, en sitron fra Sicilia, litt dill og hjemmelaget aioli. Oppgrader gjerne med Maschmanns Cajun kreps & rekerøre, Skagenrøre med Løyrom fra Markedet. 
MATNYTTIG: PORSJONSBEREGNING, HVOR MYE SPISER EN PERSON?
ELEGANT & EKSKLUSIVT: 
BLINIS MED LØYROM OG RØMME
Maschmanns har en stor tilhengerskare på den enkle og eksklusive komboen. Blinis, en liten klatt med ekte Rømme enten fra Avdem eller Røros, med størcaviar og/eller løyrom fra Bottenviken toppet med nyklippet gressløk og dill. 
MATNYTTIG OM CAVIAR OG LØYROM
IKKE BEGEISTRET FOR SKALLDYR?
HVA MED NYSKÅRET SPEKEMAT FRA NORGE OG KONTINENTET.
Fenalår fra Stranda, Spekeskinke fra Tynset, Noir de Bigorre fra Frankrike, Bellota og Serrano fra Spania, San Daniele og Parma fra Italia. Delikatessedisken har dette og mange flere varianter av speket kjøtt å velge mellom.  Maschmanns "Salumeria" holder åpent til 18:00 hver dag hele uken. (fredager til 19:00) Stikk innom så hjelper vi deg gjerne tips og råd.
MATNYTTIG: EN LITEN OVERSIKT OVER ITALIENSK DELIKATESSEKJØTT
PIZZA WORKSHOP:
MASCHMANNS BAKERE LÆRER
DEG Å LAGE ITALIENSK PIZZA
Under markedsdagene 10. og 17. september i Karenslyst allé blir det pizza workshop på gata utenfor Maschmanns. 13:00–15:00. Tusen takk til Elkjøp Skøyen som har skaffet til veie 4 pizzaovner, Ooni Koda 16. Maschmanns Bakeri stiller med Jonas Brandis, en flink og erfaren pizzakokk.Jonas lærer deg å bake ut en pizzadeig, toppe den med tomatsaus og mozzarella. Du lærer teknikken med å få pizzaen opp på spaden og inn i ovnen. Til slutt lærer du å turnere pizzaen rundt i ovnen og ta den ut på rett tid. Dette blir gøy! 
MATNYTTIG: MASCHMANNS PIZZABAKERE DELER GODE TIPS
MailMojo