4 FLOTTE POTETRETTER 
Siden det er "potetferie" denne uken, deler vi klassiske oppskrifter med poteter. Du kan lage karripoteter med parmesanpommes frites slik Heston Blumenthal gjør det eller hva med å lage en potet- og purreløksuppe.  Vi deler også et supertriks som gir deg perfekt stekte poteter med en myk kjerne og sprø skorpe. 
SLIK LAGER DU PERFEKT STEKTE POTETER
POTETRULL ER GULL
Sushi kan være myke, lune biter med ris med deilig sjømat i midten. Har du potetlefse, lune knuste mandelpoteter, Rømme fra Røros, hakket rødløk, dill og en moden rakfisk fra Noraker, kan du lage "norsk" sushi. Lefsen i bunnen er "maki- matten". du legger ingrediensene på lefsen og ruller fast sammen. Del "sushien" i passende biter og serverer.
EN GOD BIFF ER IKKE ALLE FORUNT,
VELG MASCHMANNS ENTRECÔTE
Det er ikke mye som slår en perfekt stekt biff. En god "maillard–tilberedning", en ønsket stekegrad, godt tilbehør og en god saus. (Husk at Maschmanns har en rekke gode og hjemmelagede biff-sauser  for salg i Markedet.) Maschmanns Selection er som navnet tilsier; en utvalgt entrecôte. 
En ny utvelgelse og sortering gjøres så på Maschmanns. De aller beste selection–entrecôtene, de som har en ekstraordinær marrmorering får benenvnelsen Superior.

Tørrhengt entrecôte er selection–biffer som  blitt tørrhengt i hos Nortura Førde. Kjøttet har hengt i et spesialtilpasset modningsrom. Fagfolk har fulgt med på utviklingen av kjøttet og sendt det avgårde til Maschmanns når det er perfekt modnet. Tørrhengt entrecôte har mer smak og karakter enn klassisk Selection og Superior.

LES MER OM ENTRECÔTE FRA MASCHMANNS
KANELBOLLENS DAG HELE UKA
Årets høstferie byr også på kanelbollens dag. Bakeriet feirer ut denne uken. Kjøper du tre kanelboller får du med en på kjøpet. Kanelbollene er bakt for hånd med masse kjærlighet i vårt Bakeri på Skøyen. Kjempegode, økologiske, seige og saftige kanelboller. Kjøp med deg noen kanelboller ekstra hjem. Det har du fortjent.  
MailMojo